3-4 dages levering

3-4 dages levering

[aws placeholder=”Søg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|10vw|10px|10vw|false|false” custom_padding=”|10vw|10px|10vw|false|false”][/aws]

BIO

Hvem er Khatera?

Hej! Jeg hedder Khatera. Jeg er en selvstændig forretningskvinde gennem snart 14 år og freelance makeup artist og hårstylist med base i Aarhus og med kunder som kommer helt fra København, Odense og Sønderborg for at blive stylet af mig. Jeg kører også landet rundt, når jeg bliver hyret til photoshoots, reklamevideoer eller andre kommercielle opgaver. Privat er jeg gift og mor til tre skønne drenge.

 

Uendelige muligheder med 15 års erfaring fra ind- og udland

Med en makeupartist og hårstylist uddannelse samt 15 års erfaring i skønhedsbranchen bag mig, kan du føle dig helt tryg i mine hænder.

Los Angeles, London, Paris, Brasilien, Holland og Romænien – med uddannelse og kurser fra en stor del af verden er jeg din sikre og forskønnende hånd samt grænsesøger, fordi mulighederne er uendelige med mig bag spejlet. Det er noget som både kreative og kommercielle kunder sætter pris på.

Styling tilpasset dig

Det mørke eller modige, det flettede eller fyldige – uanset looket, så kan jeg skabe præcis den styling, som du ønsker. Min passion er at få det bedste frem i dig, og min styling vil altid være tilpasset, hvad der bedst klæder dig og dit ansigt.  For mig handler makeup og hårstyling om at styrke den skønhed, der allerede eksisterer.

 

Kvalitet og god tid

Jeg tager mig altid god tid til mine kunder og bruger gerne 30 min. ekstra for at sikre, at min kunde er tilfreds med alle detaljer. Tilgangen til mit arbejde er gennemsyret af kvalitet, og jeg slipper ikke en kunde før, at han/hun er tilfreds.

Hos mig får du kreativitet og trends

Makeup og håropsætninger er kunst, og blandt mine kunder er jeg elsket for mine kreative stylinger og min stilsikre udfoldelse. Makeupartist og hårstylist er for mig en livsstil, og derfor er jeg altid opdateret på de nyeste trends og produkter inden for branchen. Jeg er i sandhed en makeup nørd, og jeg elsker at nørde med trend makeup, brude makeup og fashion makeup.

 

Følg med sammen med knap 18.000 andre

Savner du inspiration til dit kommende bryllup, photoshoot eller din reklame video? Så følg med sammen med knap 18.000 andre på min Instagram profil styledbykhatera.

 

Hej søde. Jeg vil bare sige tak for de sidste 2 lærerige dage. Jeg har lært rigtig meget af dig og jeg syntes virkelig du har været god til at finde balancen mellem hvornår du skal være professionel og hvornår du skal være personlig i din snak. Syntes virkelig du har været god, og jeg elsker den make up du lægger!
Keep up the good work! ❤

Jeg vil ihvertfald sige Tusind tak for en kanon fantastiske 2 dage, hvor jeg virkelig føler at jeg lærte såååå meget på så kort tid, og det takket være dig🙏 så glad for at lære sådan en dygtig, sød og helt igennem fantastisk person som dig 🥰 jeg har ikke taget fejl da jeg valgte dig, you the best!! Så gæstfri og helt igennem en plet fri makeup workshop 😍 Kæmpe tak og knus ❤❤❤😘😘

Hej søde Khatera. Tusind tak for de to informative dage. Jeg har lært så meget, på så kort tid. Selvom jeg i forvejen er inde i makeuppens verden, så er det et helt andet kendskab jeg har fået efter de her to dage med din faglighed på det her område ❤ igen tak!

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom