Khatera er en anerkendt frisør og make-up artist og har siden 2004 drevet en frisørsalon i Aarhus.

Hun er især kendt for sit professionelle arbejde og for sine stilsikre makeovers (forvandlinger), men også for at give den enkelte kunde en oplevelse ud over det sædvanlige. Khatera Faizzad er en motiveret, og talentfuld frisør og makeup artist og er hurtigt blevet en af byens mest eftertragtede makeup-kunstnere og hair stylist. Hun har en uhyggelig evne til at arbejde med alle hudtyper og toner og skabe et fantastisk udseende for en bred vifte af kundekreds.

Hun tilbyder alle frisørydelser, og har især specialiseret sig i håropsætninger og makeup til større begivenheder. Hendes lidenskab har ført hende til en meget blomstrende karriere. Hun er nu motiveret til at forfølge sin drøm som en freelance artist og at skabe sin egen brand.

Khatera har taget frisøruddannelsen i Aarhus, men har samtidigt deltaget i mange kurser i indland og udland, indenfor hår og makeup med henblik på at dygtiggøre sig i branchen.

Alle billeder på denne hjemmeside er fra hendes eget arbejde og forskellige kreationer.

”Alle mine klienter er for mig unikt, og samtidigt ser jeg dem som et tomt lærred, hvor jeg kan udfolde mig, vise min kunst g og fremhæve deres helt unikke træk.. ” Khatera Faizzad

Mine klienter stoler på min vurdering i at eksperimentere med dem, både med de forskellige produkter og med forskellige looks. Forandring fryder og derfor leger jeg med mange forskellige hår- og kosmetiske teknikker for at skabe et unikt, enestående look.

Jeg kommer med anden kultur og anden livshistorie, og det kommer til udtryk i mit arbejde, og det er berigende.