Brude Styling

BRUDE STYLING

Jeg er specialiseret i brudehår og makeup og kan tilbyde dig den perfekte frisure og makeup til dit kommende bryllup.

Jeg vil herunder forklare processen. For yderligere spørgsmål, er I velkommen til at henvende jer telefonik i tidsrummet 10:30-15:30 tirsdag-fredag

 1. Jeg tager bookinger tidligst 7 måneder før bryllupsdato.
 2. Jeg kan skrive dig op som den første der bliver kontaktet når min kalender er åben, men din tid er ikke bekræftet før dit depositum er betalt.
 3. Når man henvender sig vedr. booking, skal man oplyse hvad tid man ønsker at bliver færdig med både hår og makeup. Jeg plejer at afsætte ca. 3-4 timer til en brud, alt afhængig af hvor meget hjlæp man ønsker. Dvs nogle ønsker også at skifte i salonen, eller få taget nogle billeder i salonen inden de bliver afhentet.
 4. Så snart du gerne vil booke en dato, skal dit depositum betales og din tid bliver bekræftet.
 5. Dep. er på 500,-. og er ikke refunderbar. Dvs hvis din fest af den ene eller anden årsag bliver aflyst, kan vi desværre ikke retunere dit depositum, da vi fastlåser de afsatte tider til dig og afviser andre kunder når vi bliver kontaktet.
 6. Når der er ca. 1 måned tilbage til din fest, skal du kontakate os og booke en samtale før dit bryllup. Til denne konsultaioen vil vi sammen lave en plan for dagen. Vi vil også gennemgå hvilken hårfrisure og makeup vil passe bedst til din kjole, smykker, slør og hår accessories. Sammen kigger vi på inspirationsbilleder og du viser mig de ønsker du har, så vi sammen kan skabe et moderne look der samtigdig er tidsløst.
 7. Hvis du ønsker hairexnsions til din frisure, skal du oplyse mig det til samtalen,og jeg kan hjælpe dig med at få vurderet om der er behov for det. Når man bruger hairextensions i håret giver det flere muligheder og håret ser fyldigere ud. De fleste billeder man ser af brude på de sociale medier er frisure hvor hairextensions er anvendt.
  Jeg har hairextensions til slag og til leje.
  Jeg oplyser dig priser til samtalen, efter vi ved hvilken længde og tykkelse vil være bedst egnet til dig. Leje priserne er det halve af købsprien. Man betaler samtidig et depositum 399,- og ved aflevering får man sin depositum udbetalt.
 8. De fleste brude vil gerne anvende øjenvipper, og jeg har selv i min egen kollektion forskellige modeller. Vi vælger natuligvis de vipper der er bedst egnet til dine øjne og til dit look.
 9. Du møder op til din aftale tid og vil altid blive tilbudt noget koldt eller varmt at drikke og snacks ved siden af. Det hele foregår i en afslappet atmosfære og vi vil ikke blive fortstyret af andre kunder i det tidsrum.
  Salonen er i et børnevenlig villahus kvarter. Derfor beder vi jer om at køre meget langsomt i området (max 30km i timen) så I ikke er til gene og til fare for andre.
Menu