3-4 dages levering

3-4 dages levering

[aws placeholder=”Søg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|10vw|10px|10vw|false|false” custom_padding=”|10vw|10px|10vw|false|false”][/aws]

Extensions

EXTENSIONS

Læs mere omkring extensions her

ColorMatch

 

Ønsker du hjælp til at finde den rigtige hårfarve til din nye Extensions, så må du meget gerne sende os 3-5 billeder af dit hår i indendørs og udendørs lys, og vi vil vende tilbage til dig med råd og vejledning indenfor 48 timer. Kontakt mig her

Extension clips gør ikke skade på dit hår

Der findes mange forskellige former for extensions. Extension clips, som er dem, der sælges her på shoppen, er ikke skadelige for dit hår, fordi de kan tages af og på efter behov.

 

Ægte hår af den højeste kvalitet

Alle extensions der sælges på Bykhatera shoppen er lavet af 100% Remy Human Hair og Grade 10A, som er ægte menneskehår og derved også af bedste kvalitet. Remy håret gør, at dine extensions vil få et mere naturligt look i dit hår, og samtidig filtrer det slet ikke.

Har du brug for vi hjælper med et color match til dine nye extensions, så book en tid nedenfor:

 

Hvilken type extension den rette til dig?

Når du skal vælge extensions, skal du først finde ud af, om du skal bruge dem til en hestehale eller til hele håret.

Hvis du skal have extensions til hele håret, så kan du vælge mellem clip-ins og halo extensions.

Halo extensions er en del nemmere og påsætte sammenlignet med clips extensions. Det skyldes, at du i stedet for at skulle klippe mange clips på dit hår, som du gør med clips extensions, udelukkende skal klipse et få klips på med halo extensions. Halo extensions er også gode for dig med tyndt og skrøbeligt hår og for dig med en følsom hovedbund, som har svært ved at bære clips extensions. Halo extensions kommer kun i to baner med få clips, og clip-ins kommer i otte baner, og derfor er fordelen ved halo extensions, at de er nemmere at påsætte.

 

Mens både clips og halo extensions leverer de samme smukke resultater, ligger den største forskel i den måde de skal påsættes.

Hvorfor skal jeg vælge extension clips?

Extension clips er til dig, der ønsker mere fylde og/eller længde til dit hår – og så er de rigtig gode til opsætning. Med clips kan du nemt tage dine extensions af og på, som du lyster. Extension clips kræver også mindre vedligeholdelse og pleje. Alle extension clips fra min shop er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at sætte på med deres clip-on / clip-off funktion.

 

Sådan vasker du dine extensions

Ikke-permanente extensions, som sælges her på Bykhatera, har ikke brug for at blive vasket lige så ofte som permanente. Det slider mindre på håret, når de ikke vaskes lige så tit, det beholder sin kvalitet og får en længere varighed. Hvor ofte dine extentions skal vaskes kommer helt an på, hvor meget du bruger dem og hvor mange styling produkter og udstyr, du benytter (glattejern, krøllejern, føntørre).

Inden du begynder at vaske dine extensions, er det vigtigt, at du børster dem godt igennem. Start med at skylle dine extensions med lunkent vand. Herefter stryger du shampoo i håret fra toppen og ud mod spidserne. Skyl forsigtigt. Efter shampooen er skyllet ud, fortsætter du med balsam. Husk at stryge det i fra toppen og ud mod spidserne. Skyld forsigtigt. Brug dine hænder til at kramme vandet ud af håret. Herefter skal håret tørre på et håndklæde. Du kan med fordel hænge håret op til tørre, når det næsten er tørt. Hermed bliver det tørret hele vejen igennem. Når håret er helt tørt, må du børste det igennem – men ikke før.

 

Farvning af extensions

Vores extensions er alla lavet af ægte hår, og derfor kan du sagtens farve dine extensions, men det anbefales ikke at lysne dine extensions.

 

Sådan styler du dine extensions

Alle vores extensions er lavet af ægte hår, hvilket betyder, at du kan style dem præcis, som du ville gøre med dit eget hår. Krøllejern, føntørrer eller glattejern – mulighederne er uendelige, men husk altid og bruge et varmebeskyttende produkt.

 

Sådan klipper du dine extensions

Oftest vil det være nødvendigt og klippe dine extensions til, så de passer perfekt til din frisure. Den usynlige overgang mellem dit eget hår og dine extensions giver det absolut bedste resultat. Når du klipper dine extensions, er det vigtigt, at du altid bruger en frisør saks. Den nemmeste måde at klippe extensions på er ved at vinkle saksen og tynde håret ud lidt ad gangen med udgangspunkt i dit eget hår.

 

Sådan påsætter du ponytail extensions

 1. Sæt håret op i en hestehale
 2. Stik den indbyggede kam ind under hårelastikken i hestehalen.
 3. Sæt velcrobåndet fast
 4. Snur en hårtot rundt om basen på hestehalen og sæt den fast med en hårnål. På den måde skjuler du velcrobåndet

Sådan påsætter du clip-ins extensions

 1. Start med at opdele dit hår i en vandret linje i nakken, som passer til den extension, du har målt op efter. Husk at lade noget hår blive til siderne og i nakken, så dette kan bruges til at skjule dine clips.
 2. Touper dit hår helt inde ved hovedbunden med en kam (her kan du med fordel bruge noget hårlak). Dette gør, at dine clips sidder bedre fast.
 3. Åbn clipsen og sæt den ned i eget hår ved hovedbunden. Det er vigtigt, at du kan mærke, at det sidder godt fast og får godt fat i dit eget hår.
 4. Klem på hver ende af din clips og luk den sammen.
 5. Gentag processen med de resterende clips.

Sådan påsætter du halo extensions

 1. Start med at opdele dit hår og opsæt det øverste i en knold. Husk at lade noget hår blive foran ved dit ansigt, så dette kan bruges til at skjule dine extensions.
 2. Vælg den wire der passer til dit hoveds omkreds og monter den yderst på trensen. Ligesom et pandebånd, så skal det sidde behageligt og sikkert.
 3. Nu er du klar til at påsætte dine halo extensions. Husk at de skal sidde cirka 4 cm. fra hårgrænsen.
 4. Nu kan du løsne din opsatte knold og folde dit hår udover dine extensions.

Opbevaring af extensions

Extensions skal opbevares et tørt sted, som eksempelvis en i en lukket skuffe eller pose.

 

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Submit