HÅR & MAKEUP

BLIV YNDEFULD

Jeg tilbyder hår styling og makeup til photo shoots, ugeblade/magasiner, film, tv, shows, events, demo, bryllup, konfirmationer, gallafester. Jeg kan arbejde på lokationer efter aftale. Prisen kommer an på afstand til lokation, antal timer og opgaven. Kontakt mig for priser

Jeg har over 13 års erfaring med forskellige typer hår, og jeg ved at hver opgave er anderledes og at der er en plan for hvilke resultat der ønskes, så inden vi begynder et samarbejde snakker vi sammen omkring hvilke tema og hvilke look der skal kreeres.

Når vi arbejder sammen i location eller med styling i salonen, sikrer jeg, at du får den bedste service og rådgivning i en meget afslappet og personlig atmosfære. Jeg tager kurser både hjemme og i udlandet, så jeg kan tilbyde mine kunder de nyeste teknikker. Jeg er specialiseret i brudehår og makeup og kan tilbyde dig den perfekte frisure og makeup til dit kommende bryllup.

Book online eller kom ind for en snak, så jeg kan guide dig gennem processen.
Jeg lytter til dine ønsker, og samtidig give nogle råd omkring hvilken frisure der er bedst til din ansigtsform, hårtype og begivenheden.

Jeg vil løbende poste billeder af mit arbejde på vores Instagram side @styledbykhatera og FB side. Du kan finde linket her.
Følg os, og være opdateret omkring hvad vi laver. Jeg vil sætte pris på din aktive deltagelse, stille spørgsmål, dele og synes godt om vores indlæg. Tak

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom