3-4 dages levering

3-4 dages levering

[aws placeholder=”Søg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|10vw|10px|10vw|false|false” custom_padding=”|10vw|10px|10vw|false|false”][/aws]

KURSUS

FÅ FLERE KOMPETENCER

Vil du lægge makeup, der skaber wow effekt?

At lægge en flot make up er en disciplin, der både kræver øvelse og den rette vejledning. Uanset om du er ny i branchen eller allerede arbejder med makeup og vil lære mere, så tilbyder jeg kurser til dig.

 

Meget mere end et kursus

Mine kurser er ikke bare et kurser. Det er en hyggelig dag fyldt med sjov, læring og skøn forplejning. På mine kurser får du håndholdt vejledning, og du går derfra med nye teknikker og evner i bagagen, som vil løfte dine makeup skills til et nyt niveau.

 

1000 kroners goodiebag

Hvem elsker ikke en goodiebag? Alle mine kursister får en goodiebag med hjem til en værdi af minimum 1000 kr. Goodiebag’en består af forskellige produkter fra anerkendte brands.

 

 

 

Mine kurser er for dig som vil

Være brudestylist

Arbejde for forskellige brands og demonstrere deres produkter

Arbejde med hår og makeup som freelancer eller med egen klinik

Lære forskellige teknikker og blive bedre til at lave egen makeup og hår

Være beauty advisor eller arbejde som salgsassistent i stormagasiner eller mindre beauty butikker

Være beauty influencer

 

 

Hej søde. Jeg vil bare sige tak for de sidste 2 lærerige dage. Jeg har lært rigtig meget af dig og jeg syntes virkelig du har været god til at finde balancen mellem hvornår du skal være professionel og hvornår du skal være personlig i din snak. Syntes virkelig du har været god, og jeg elsker den make up du lægger!
Keep up the good work! ❤

Jeg vil ihvertfald sige Tusind tak for en kanon fantastiske 2 dage, hvor jeg virkelig føler at jeg lærte såååå meget på så kort tid, og det takket være dig🙏 så glad for at lære sådan en dygtig, sød og helt igennem fantastisk person som dig 🥰 jeg har ikke taget fejl da jeg valgte dig, you the best!! Så gæstfri og helt igennem en plet fri makeup workshop 😍 Kæmpe tak og knus ❤❤❤😘😘

Hej søde Khatera. Tusind tak for de to informative dage. Jeg har lært så meget, på så kort tid. Selvom jeg i forvejen er inde i makeuppens verden, så er det et helt andet kendskab jeg har fået efter de her to dage med din faglighed på det her område ❤ igen tak!

2 kursus typer

 

Intimt kursus med op til 2 personer

På dette intime kursus er det dine, og eventuelt en venindes, behov som er i fuld fokus. På dette intensive kursus lærer du alt omkring makeuppens grundkundskaber. Du får også et officielt certifikat med hjem.

 

 Kursus med anerkendt stylist

Vil du med et til spændende arrangement, hvor to stærke stylister klæder dig på til at kunne mestre makeuppens og hårets kunst? Så er dette kursus noget for dig. Her vil jeg sammen med en anerkendt stylist dele ud af vores professionelle makeup tips og tricks erfaret gennem mange år i branchen.

Mere information omkring dette kommer.

 

 

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom