Der kan bookes tider tidligst 4 måneder inden dato til bryllups hår og makeup.

Vi vil helst ikke booke kunder, hvis der er længere tid til dato.

Gæster kan tidligst booke 3 uger inden dato, da vi primært beskæftiger os med brude.

Alle brude skal medbringe et sæt fuld extensions(ægte hår) + 1 donut den pågældende dag.

Extensions kan også købes hos os.

Hvis du ikke har exstentions eller ønsker at købe, kan du låne extensions fra os. Dette indebær at vi har din ønskede farve, og der skal også betales 1000,- i depositum. for håret. Når Håret afleveret i samme stand igen, får du udbetalt dit depositum igen.

Ved lån af hair donuts, skal der også betales 100,- i depositum hvis du ikke har dit eget.

Gæster skal også være opmærksom på at medbringe eget extensions, hvis de ønsker en frisure der kræver dette.

Der skal betales depositum 500,- i dep. ved booking af brudpakke

Der skal betles 600,- i dep. for brude til henna/forlovelse, vielse

Der skal betales 300,- i depositum for gæstebookinger

Tiden bliver først fastgjort, når depositum er betalt. Man får oftest 3-5 dage, til at betale depositum.

Depositum kan betales via mobilepay, kontant, Dankort, eller bank overførsel.

Afbestillingspolitik

Det er kunden der bestiller aftalen, der har ansvaret for at vurdere en tid og dato. Når aftalen er fastgjort og depositum er betalt, er depositummet ikke refunder bart og ikke overdrageligt. INGEN UNDTAGELSER. Der skal altid påregnes 15min fra eller til, når man reserverer tid.

Depositum tilbage overføres ikke ved aflysning af tider, selvom der er flere måneder til dato. fordi de fleste af vores kunder booker i god tid, og ved aflysninger har vi måske allerede afvist en anden kunde, som ville have haft tiden.

Priserne på tjenester kan variere. Vi opdaterer priser hvert år, alt efter de prisstigninger vi selv oplever.

Khatera er ikke ansvarlig for udeladelser eller manglende opfyldelse af hendes forpligtelse, når dette sker ved en uheld eller forårsaget af hændelser, som med rimelighed anses for at være udenfor hendes kontrol. Hvis hun skal være fysisk eller fysisk uarbejdsdygtig fra at udføre sin tjeneste af en eller anden grund, skal hun have mulighed for at blive erstattet af en uddannet assistent.

Bemærk venligst, vi accepterer kun kontant og check.

Man kan ikke medbringe egne vipper, da vi har erfaring med at nogle vipper, ikke er af godt kvalitet og kunden oftest fortryder deres valg af vipper. Vi vil altid have 3-4 forskellige varianter man kan vælge imellem.

Bruden/kunden der skal have lavet makeup eller hår skal møde op alene, da man oftest kan blive distraheret/forstyrret hvis der sidder en eller to og venter i flere timer. Vi vil helst have at bruden er så afslappet som muligt, og vi har fred og ro til at udføre arbejdet så godt som muligt. Man er velkommen til at komme 15.min før hun afslutter konsultationen, og hente bruden.

Bruden er velkommen til at komme 5.min før sin aftalte tid. Mere end 5 min er ikke nødvendigt. Salonen kan ikke rumme mange mennesker, og hvis vedkommende kommer 30 min før, kan hun forstyrre den forrige klient.

Man vil blive budt te/kaffe og lidt snack. Hvis du har medfragt mad, kan det nydes ved ventepladsen.

Lån af makeup eller andre styling udstyr fra salonen er ikke tilladt for udefra kommende gæster, men er kun forbeholdt kunder.

Parkering er tilladt i privat carport

Da salonen befinder sig i et paracelhus kvarter, be´r vi vores kunder at tage hensyn til vores naboer, da har børn. Høj støjniveau vil ikke være acceptabelt.

Tak for din loyalitet og støtte