3-4 dages levering

3-4 dages levering

[aws placeholder=”Søg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|10vw|10px|10vw|false|false” custom_padding=”|10vw|10px|10vw|false|false”][/aws]

Ash Brown – medium – Clip in Extensions

kr.1.549,00kr.1.949,00

Få et langt og fyldigt hår på blot 5 minutter.

Vores Clip in Extensions Collection findes i flere lægder og mange smukke og naturlige farver.

Der er mange fordele ved vores Clip in Collection. Har du lyst til en forandring kan du klikke dem på, og aftage igen om aftenen.
Du kan få langt og fyldigt hår på blot 5 minutter. Et sæt består af 7 baner Remy-hår med færdigmonterede clips. Du kan opnå mere fylde, mere længde og flotte farveeffekter. Vores Clip in Extensions sidder behageligt, diskret og stabilt på hovedet. Hvis du har tyndt eller mellemtykt hår vil du blive glad for den diskrete og naturlige fortykkelse. Vores standard Clip in fås i 3 forskellige længder, og i 10 forskellige farver.

Ægte hår af den højeste kvalitet.

Alle Extensions, der sælges på Bykhatera shoppen er lavet af 100% Remy Human Hair og Grade 10A, som er ægte menneskehår og derved også af en virkelig god kvalitet. Remy-Extensions giver et naturligt look, da det blender ind i dit eget hår og samtidig filtrer det ikke.

Vægt og størrelse og længde

40cm: 160 gram extensions fordelt på syv færdige dele med clips og en smidig trense i PU.
De syv trenser har forskellige bredder:
2x 25cm 8 clips
2x 20cm 6 clips
2 x 15cm 4 clips
2 x 4cm 2clips

Sådan påsætter du Clip in Extensions

1. Start med at opdele dit hår i en vandret linje i nakken, som passer til den extension, du har målt op efter. Husk at lade noget hår blive til siderne og i nakken, så dette kan bruges til at skjule dine clips.
2. Touper dit hår helt inde ved hovedbunden med en kam (her kan du med fordel bruge noget hårlak). Dette gør, at dine clips sidder bedre fast.
3. Åbn clipsen og sæt den ned i eget hår ved hovedbunden. Det er vigtigt, at du kan mærke, at det sidder godt fast og får godt fat i dit eget hår. Klem / bøj dem til du hører et klik. Når du klikker på hver ende af din clips og lukkes den sammen med dit eget hår. den sammen.
4. Gentag processen med de resterende clips. Sæt håret, som du vil, og nyd dine nye lokker! Glat, krøl og style dine extensions, som du har lyst til.

Tip! Hvis du har tykt hår, og ønsker mere længde, farve effekter eller maksimalt fylde.

Vores Clip in Collection findes også i en deluxe udgave, hvis du har tykt hår og ønsker maksimalt volume, længde eller farve effekter. Alternativt kan du også købe 2 pakker standard Clip in Extensions og du vil få 320gram hår i din ønskede længde.

Hvorfor skal jeg vælge extension clips?

Extension clips er til dig, der ønsker mere fylde og/eller længde til dit hår – og så er de rigtig gode til opsætning. Med clips kan du nemt tage dine extensions af og på, som du lyster. Extension clips kræver også mindre vedligeholdelse og pleje. Alle extension clips fra min shop er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at sætte på med deres clip-on / clip-off funktionen.

LÆS MIN GUIDE
OMKRING
EXTENSIONS

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom