Ash Brown – Seamless Deluxe

VORES SEAMLESS DELUXE HAIR EXTENSOISIONS, ER VORES PREMIUM EXTENSIONS.

Der er mange fordele ved vores SEAMLESS DELUXE. Du kan få maksimal fylde, mere længde eller flotte farveeffekter og stadig den bedste kvalitet.
Lyst til en forandring kan du klikke dem på, og aftage igen om aftenen.
Du kan få langt og fyldigt hår på blot 5 minutter. Et sæt indeholder med 8 dele, har færdig monterede clips.

Seamless deluxe hedder den, fordi det er uden sømme og har diskrete fæster, der sidder behageligt, diskret og stabilt på hovedet. Især hvis du har tyndt eller mellem tykt hår vil du blive glad for den diskrete og naturlig fortykkelse.
Seamless deluxe fås i 40- 50 0g 60 og i 10 forskellige farver på hjemmesiden.

I vores salon kan du se vores farvekort og de andre utallige muligheder af farver. De kan bestilles i den vægt, og længde du ønsker.

ÆGTE HÅR AF DEN HØJESTE KVALITET.

Alle extensions der sælges på Bykhatera shoppen er lavet af 100% Remy Human Hair og Grade 10A, som er ægte menneske hår og derved også af bedste kvalitet. Remy håret gør, at dine extensions vil få et mere naturligt look i dit hår, og samtidig filtrer det ikke.

VÆGT OG STØRRELSE OG LÆNGDE

Du får hele 220 gram extensions i den bedste kvalitet, fordelt på syv færdige dele med clips og en smidig trense.
De syv trenser har forskellige bredder:
2x 25cm 8 clips
2x 20cm 6 clips
2 x 15cm 4 clips
2 x 4cm 2clips

SÅDAN PÅSÆTTER DU CLIP-INS EXTENSIONS

 1. Start med at opdele dit hår i en vandret linje i nakken, som passer til den extensions, du har målt op efter. Husk at lade noget hår blive til siderne og i nakken, så dette kan bruges til at skjule dine clips.
  2. Touper dit hår helt inde ved hovedbunden med en kam (her kan du med fordel bruge noget hårlak). Dette gør, at dine clips sidder bedre fast.
  3. Åbn clipsen og sæt den ned i eget hår ved hovedbunden. Det er vigtigt, at du kan mærke, at det sidder godt fast og får godt fat i dit eget hår. Klem / bøj dem til du hører et klik. Når du klikker på hver ende af din clips og lukkes den sammen med dit eget hår. den sammen.
  4. Gentag processen med de resterende clips. Sæt håret, som du vil, og nyd dine nye lokker! Glat, krøl og style dine extensions, som du har lyst til.

Tip! Hvis du har tykt hår, og ønsker endnu mere længde, farve effekter eller maksimalt fylde.

Alternativt kan du købe 2 pakker standard Seamless extensions og du vil få 320gram hår i din ønskede længde.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE EXTENSIONS CLIPS?

Extension clips er til dig, der ønsker mere fylde og/eller længde til dit hår – og så er de rigtig gode til opsætninger.  Med clips kan du nemt tage dine extensions af og på, som du lyster. Extension clips kræver også mindre vedligeholdelse og pleje. Alle extension clips fra min shop er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at sætte på med deres clip-on / clip-off funktionen.

LÆS MIN GUIDE
OMKRING
EXTENSIONS

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen