3-4 dages levering

3-4 dages levering

[aws placeholder=”Søg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|10vw|10px|10vw|false|false” custom_padding=”|10vw|10px|10vw|false|false”][/aws]

Chocolate Brown (medium) – Clip in Deluxe Extensions

kr.1.649,00kr.2.149,00

VORES CLIP IN DELUXE, ER VORES PREMIUM HAIR EXTENSIONS

Der er mange fordele ved vores Clip in Deluxe Collection. Har du lyst til en forandring, kan du få langt og fyldigt hår på blot 5 minutter. Du kan  klikke dem på, og aftage igen om aftenen.

Et sæt består af 8 baner Remy-hår med færdigmonterede clips. Du kan opnå mere fylde, mere længde og flotte farveeffekter.

Clip in Deluxe Extensions er uden sømme og har diskrete fæster, der sidder behageligt, diskret og stabilt på hovedet. Især hvis du har tyndt eller mellem tykt hår, vil du blive glad for den diskrete og naturlige fortykkelse. 
Denne Collection fås i 40, 50 og 60 gram og i 10 forskellige farver her på hjemmesiden.

I vores salon kan du se vores farvekort og de andre utallige muligheder af farver. De kan bestilles i den vægt, og længde, du ønsker.

 

ÆGTE HÅR AF DEN HØJESTE KVALITET

Alle extensions der sælges på Bykhatera shoppen er lavet af 100% Remy Human Hair og Grade 10A, som er ægte menneske hår og derved også af bedste kvalitet. Remy håret gør, at dine extensions vil få et mere naturligt look i dit hår, og samtidig filtrer det ikke.

 

VÆGT OG STØRRELSE OG LÆNGDE

Du får hele 220 gram extensions i den bedste kvalitet, fordelt på syv færdige dele med clips og en smidig trense.
De syv trenser har forskellige bredder:
2 x 25 cm 8 clips
2 x 20 cm 6 clips
2 x 15 cm 4 clips
2 x 4 cm 2 clips

 

SÅDAN PÅSÆTTER DU CLIP IN EXTENSIONS
  1. Start med at opdele dit hår i en vandret linje i nakken, som passer til den extensions, du har målt op efter. Husk at lade noget hår blive til siderne og i nakken, så dette kan bruges til at skjule dine clips.
  2. Touper dit hår helt inde ved hovedbunden med en kam (her kan du med fordel bruge noget hårlak). Dette gør, at dine clips sidder bedre fast.
  3. Åbn clipsen og sæt den ned i eget hår ved hovedbunden. Det er vigtigt, at du kan mærke, at det sidder godt fast og får godt fat i dit eget hår. Klem / bøj dem til du hører et klik. Når du klikker på hver ende af din clips, lukkes den sammen med dit eget hår.
  4. Gentag processen med de resterende clips. Sæt håret, som du vil, og nyd dine nye lokker! Glat, krøl og style dine extensions, som du har lyst til.
HVORFOR SKAL JEG VÆLGE EXTENSION CLIPS?

Extension clips er til dig, der ønsker mere fylde og/eller længde til dit hår – og så er de rigtig gode til opsætninger. Med clips kan du nemt tage dine extensions af og på, som du lyster. Extension clips kræver også mindre vedligeholdelse og pleje. Alle extension clips fra min shop er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at sætte på med deres clip-on / clip-off funktionen.

LÆS MIN GUIDE
OMKRING
EXTENSIONS

Laskedalen 115
DK 8220 | Brabrand

+45 2844 5593

info@bykhatera.dk

CVR: 39439077

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

COPYRIGHT STYLED BY KHATERA ©
WEBDESIGN BY: ITRoom